В динамичното настояще на непрекъснато растяща нужда и търсене на

...
В динамичното настояще на непрекъснато растяща нужда и търсене на
Коментари Харесай

ОББ с нова онлайн услуга за търговско финансиране

В динамичното настояще на непрестанно растяща потребност и търсене на цифрови решения Обединена българска банка сътвори за своите бизнес клиенти новаторска интернет основана платформа ОББ Портал " Търговско финансиране ". Чрез нея, напълно онлайн, клиентите на банката от бизнес сегментите могат да подават нареждания за акредитиви, банкови гаранции, инкаса и други указания по отношение на документални интервенции, подписани с Квалифициран електронен автограф (КЕП).
ОББ първа на българския банков пазар предлага сходно решение на корпоративните си клиенти, с цел да се усъвършенстват процесите на Търговско финансиране, познати като времеемки и свързани с физически продан на документи. ОББ Портал " Търговско финансиране " е съвместима с eIDAS платформа, чийто подсъзнателен дизайн улеснява бързото попълване и изпращане на нареждания, молби и други документи за банкови гаранции, акредитиви, документарни инкаса. Клиентите на ОББ могат да качват съпътстващите преводите документи (копия на контракти, проформа фактури, съгласувани текстове на банкови гаранции и акредитиви) или да употребяват портала като информационен канал с виновните специалисти по Търговско финансиране на банката.
 ОББ стартира предлагането на новата гаранционна стратегия JEREMIE Търговско финансиране COVID-19 ОББ стартира предлагането на новата гаранционна стратегия JEREMIE Търговско финансиране COVID-19
След сполучливото пускане на стратегия COSME COVID-19 и InnovFin COVID-19 Обединена българска банка стартира предлагането и на новата гар...
Достъп до портала имат всички бизнес клиенти на ОББ, които употребяват електронно банкиране. За да бъде обезпечена сигурността на клиентите, създадените електронни нареждания са в цялостно сходство с настоящите правила на Международната комерсиална палата Париж и интернационалните SWIFT стандарти. ОББ Портал " Търговско финансиране " е изцяло предпазен посредством системите за сигурност на ОББ и постъпващата информация се пази строго поверително, според законовите условия.
ОББ Портал " Търговско финансиране " е част от цялостната идея за цифрови решения за бизнеса, създадени от ОББ. От края на месец октомври банката вкара и развой за цифрово сключване с КЕП на документи, свързани с заеми на бизнес клиенти от МСП и Корпоративен сегмент. Процесът разрешава изцяло отдалечен продан както на едностранно подписани от бизнес клиентите документи (искания, заявления и др.), по този начин и двустранно подписани документи с банката (договори, анекси, спомагателни споразумения).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР