В част от учебните заведения е започнала евакуация по преценка

...
В част от учебните заведения е започнала евакуация по преценка
Коментари Харесай

Нова порция бомбени заплахи затвори училища в страната

В част от образователните заведения е почнала евакуация по преценка на управленията. Предприемат се инспекции от страна на полицията, оповестиха от дирекцията на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Едно от учебните заведения, в което сега тече евакуация в Пловдив, е Средно учебно заведение " Свети Паисий Хилендарски " в Пловдив. Децата са изведени отвън образователното заведение. Някои от родителите към този момент ги прибират по домовете им.

Заплашителни имейли за сложени взривни устройства са получени тази заран в 6 учебни заведения в селища край Велико Търново.

Сигнали за бомби през днешния ден са получени и 15 учебни заведения в Стара Загора.

Проруска македонска националистическа организация изпратила мейла със закани към учебните заведения в Стара Загора. Това се вижда от мейла към управлението на учебните заведения, съобщи БГНЕС.
„ Ние сме организация на македонските националисти. Омръзна ни от България и нейната политика. Всички учебни заведения Стара Загора ще бъдат взривени от нашите бутанови бомби. Всички ваши деца ще умрат. Слава на Македония. За Русия “, гласи наличието на писмото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР