Уволняват полицайката Симона Радева, подпомогнала Георги Семерджиев - обяви вътрешният

...
Уволняват полицайката Симона Радева, подпомогнала Георги Семерджиев - обяви вътрешният
Коментари Харесай

Уволняват дисциплинарно полицайката Симона Радева

Уволняват полицайката Симона Радева, подкрепила Георги Семерджиев - разгласи вътрешният министър Иван Демерджиев. Доклад на Инспектората към Министерство на вътрешните работи е потвърдил, че тя е помогнала на Семерджиев при жестоката злополука на бул. " Черни връх ", при която починаха две девойки, заяви Българска национална телевизия.

Установени са още трима чиновници на управителни постове, които са помогнали на Семерджиев да получава по-леки санкции при многочислените си пътни нарушавания през годините.

" В петък получихме извънредно обстоен отчет на инспектората, който сподели стряскащи данни. В него има данни, че почти 40 полицейски чиновници по един или по различен метод са нарушили отговорностите си или не са ги изпълнили задоволително съзнателно. Знаете, че има две висящи формирани дисциплинарни производства. По едно от тях, това, което касае полицайката Радева, прочее служител на реда е мъчно да се каже за човек, който е направил такива действия, има задоволително данни, предявени са ѝ тези данни, предстои на дисциплинарно наказване уволняване. Трима управителни чиновници да вземем за пример са разрешили да бъде административно осъдено лицето Семерджиев, в случай, че е имало задоволително данни за осъществени закононарушения от него, т. е. материалите трябвало да бъдат докладвани на прокуратурата. Ще има уволнения за всеки един от тези чиновници, за който се съберат задоволително доказателства, имам вяра, че ще има и на управителните чиновници, за които загатнах доскоро. Те са трима ", сподели Иван Демерджиев - длъжностен министър на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР