Уволнението на Нико Ковач като треньор на Байерн предизвика вълни

...
Уволнението на Нико Ковач като треньор на Байерн предизвика вълни
Коментари Харесай

Моуриньо изплува като фаворит за нов треньор на "Байерн"

Уволнението на Нико Ковач като треньор на " Байерн " провокира талази от спекулации по тематиката кой ще бъде новият ментор на мюнхенския гранд. В прогнозите се включиха даже букмейкърските къщи в Европа, които започнаха да одобряват залози за евентуалните претенденти за овакантения от хърватина пост.

Като най-големи любимци се открояват някогашният треньор на Република България (Лайпциг) Ралф Рангник и екснаставникът на " Порто ", " Челси ", " Реал " и " Манчестър Юн " Жозе Моуриньо, за които е избран идентичен коефициент - 4.00. Португалецът даже е апетитен като вид №1 след изявлението му пред италианския в. " Гадзета дело Спорт ":  " Футболът ми липсва. Точно сега изучавам немски. Бундеслигата? Уча езика, тъй като ми е скучно. Говоря британски, испански, френски и италиански, само че не изключвам да се озова в Германия и би трябвало да съм квалифициран. "

Засега управлението на " Байерн " не бърза с избора и краткотрайно тимът ще бъде воден от асистента Ханзи Флик. " Предстои ни значима седмица, в сряда одобряваме " Олимпиакос " в ШЛ. Искаме да спечелим, с цел да си подсигуряваме продължаването напред - уточни изп. шеф Карл-Хайнц Румениге. - В събота пък идва немската класика против " Борусия " (Д) - също толкоз значим дуел, който също трябва да бъде извоюван. Вярваме в качествата на Ханзи Флик и считам, че той е точният човек в този миг. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР