Устойчивото бъдеще - възможност или предизвикателство за бизнеса? Има ли

...
Устойчивото бъдеще - възможност или предизвикателство за бизнеса? Има ли
Коментари Харесай

Лекторите на Шумът на парите: Емрах Сазак

Устойчивото бъдеще - опция или предизвикателство за бизнеса?

Има ли роля кръговата стопанска система по пътя към устойчивото развиване?

Как нововъведенията могат да бъдат устойчиви?

Тези и други тематики ща засегне по време на в Шумът на парите 2022 Емрах Сазак - член на борда на шефовете на Алкомет.

Той ще взе участие в панел Устойчиво развиване, започващ в 11:10 ч. на 7 юни.

Емрах Сазак сега работи по правенето на тактики за достъп до нови пазари и по въпроси, свързани с бизнес развиването на Алкомет.

Той съставлява Алкомет в Борда на Турско-българския стопански съвет към Съвета за външноикономически връзки на Турция (DEIK).

Също по този начин е изпълнителен шеф на Българско -турската търговско-индустриална камара.

Емрах Сазак стартира кариерата си като асистент специалист по външната търговия в Министерството на търговията на Турция. След като получава магистърска степен от учебното заведение по право и дипломация Флетчър към Университета Тъфтс, той е управлявал планове за клъстерно развиване и експортна конкурентоспособност на дребни и междинни предприятия в Турция.

След това е бил управлявал на Отдела за стимулиране на износа в Министерството на търговията. Преди тези двете служба той е заемал поста основен търговски консултант на Република Турция в България в интервала 2014 – 2018 година

Шумът на парите 2022 ще се организира присъствено на 7 юни 2022 година в Sofia Event Center. На публиката уредниците от Profit.bg оферират пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са лимитирани, тъй че побързайте да осигурите наличието си на едно от най-големите стопански събития в страната.

Шумът на парите 2022 се провежда с поддръжката на Пощенска банка, Инвестбанк, Капман, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, Ти Би Ай Банк, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, LENO, Philip Morris Bulgaria, TBIBay и УНИКА.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР