Анти-израелските забележки на студентка от Колумбийския университет по време на

...
Анти-израелските забележки на студентка от Колумбийския университет по време на
Коментари Харесай

Микрофонът на студентка от Колумбийския университет прекъсва многократно по време на анти-израелски изказвания по връчването на церемонията

Анти-израелските забележки на студентка от Колумбийския университет по време на нейната тирада по време на връчването на церемонията бяха прекратени, откакто явен проблем неведнъж прекъсваше микрофона й.

Сахам Дейвид Ахмед Али се обърна към абитуриентите на учебното заведение за публично здраве Mailman, когато речта й се насочи към рецензия на учебното заведение Ivy League и войната на Израел в Газа, която докара до огромен брой цивилни жертви.

„ Мълчанието в този кампус и натискът да не споделям нищо, до момента в който администрацията и преподавателите настояват, че „ ние сме тук за вас “, до момента в който сме дейни очевидци на най-телевизионния геноцид в живота ни, ме накараха губят вяра ", може да се чуе тя да споделя.

Видео от нейната тирада по-късно демонстрира по какъв начин микрофонът й ненадейно прекъсва, до момента в който тя продължава за войната в Газа. Студентите в тълпата неотложно се причислиха към скандиране, повтаряйки неведнъж „ оставете я да приказва “.

Сахам Дейв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР