ХАГА (АП) — Антиислямистът Герт Вилдерс и трима други партийни

...
ХАГА (АП) — Антиислямистът Герт Вилдерс и трима други партийни
Коментари Харесай

Холандия се отклонява рязко надясно с новото правителство, доминирано от партията на Герт Вилдерс

ХАГА (АП) — Антиислямистът Герт Вилдерс и трима други партийни водачи се споразумяха за съдружно съглашение рано в четвъртък, което насочва Холандия към твърдата десница, поставяйки завършек на половин година бурни договаряния, които към момента оставят неразбираемо кой ще стане министър-председател.

Споразумението „ Надежда, храброст и горделивост “ вкарва строги ограничения за търсещите леговище, анулира събирането на фамилии за бежанци и се стреми да понижи броя на интернационалните студенти, които учат в страната.

„ Депортирайте колкото е допустимо повече хора без годно позволение за престояване, даже наложително “, се споделя в документа от 26 страници.

Вилдърс извика победа в това, което той назова „ исторически ден “, потвърждавайки, че се е уверил, че другите три съдружни партии, в това число тази на премиера в оставка Марк Рюте, са приели ядрото на неговата стратегия.

„ Най-строгата политика за даване на леговище до момента “, ликува Вилдерс. „ Холандците още веднъж са номер 1 “, добави то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР