Уругвайският национал Луис Суарес се извини от името на отбора

...
Уругвайският национал Луис Суарес се извини от името на отбора
Коментари Харесай

Луис Суарес се извини за масовата зараза с COVID-19 в националния отбор на Уругвай

Уругвайският национал Луис Суарес се извини от името на тима за неспазването на ограниченията за обществена отдалеченост по време на международните квалификации с Колумбия и Бразилия предходната седмица. Вследствие на това 16 играчи и чиновници на отбора, в това число Суарес, дадоха позитивни проби за COVID-19. Националният тим беше подложен на жестока рецензия, откакто се появиха фотоси на играчи, които се любуват на барбекю, без да съблюдават обществена отдалеченост, както и да споделят обичайния чай " mate ", който се пие с обща сламка.

" Много хора ни подлагат на критика, допуснахме неточност и се извиняваме за това. Заразяването е станало на барбекюто, това е ясно. Имахме неприятния шанс един от нас да се болести в Колумбия ", съобщи Суарес пред уругвайската телевизия.

Нападателят, който пропусна провалянето на Уругвай с 0:2 от Бразилия, както и успеха на Атлетико Мадрид с 1:0 против някогашния му тим Барселона, съобщи, че е без признаци, само че е под карантина в апартамент в Мадрид.

" Всички се чувствахме несигурни, откакто Матиас Вана даде позитивен тест, тъй като бяхме дружно в съблекалнята. След това обаче дадохме негативни резултати и си помислихме, че сме в сигурност. Намалихме бдителността си и последваха няколко позитивни теста. Направихме огромна неточност и тя би трябвало да служи като предизвестие за всички младежи, че никой не е ваксиниран ", добави Суарес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР