Унгарският министър-председател, срещу чието правителство в Брюксел са повдигнати най-сериозните

...
Унгарският министър-председател, срещу чието правителство в Брюксел са повдигнати най-сериозните
Коментари Харесай

Заради корупционния скандал: Орбан се присмя на ЕП с меме на Рейгън и Буш

Унгарският министър-председател, против чието държавно управление в Брюксел са повдигнати най-сериозните обвинявания в корупция от години, споделимеме в Twitter, с което разяснява корупционния скандал в Европейския парламент. На него се виждасмееща се група мъже, в това число някогашния президент на Съединени американски щати Роналд Рейгън и вицепрезидента Джордж Буш.

Орбан написа: „ И тогава споделиха, че Европейският парламент е съществено угрижен за корупцията в Унгария. Добро утро на Европейския парламент. “

От петъквъв фокуса на Екологичен потенциал екорупционен скандал, какъвто евентуално в никакъв случай не се е случвал в Брюксел. Подкупи и корупция, въздействие, упражнявано от емирство Катар в Персийския залив, пране на пари и корупция - това са обвиняванията, които се насочат. Гръцкият вицепрезидент Ева Каили и други трима обвинени са в ареста.

Моралът като най-острото оръжие

Европейският парламент би желал да бъде по-мощен, в сравнение с е. По-конкретно по въпросите на външната политика, само че пълномощията нормално са на държавните управления на страните от Европейски Съюз. Често на Народното събрание му остава единствено да желае, да моли, да се базира, да подлага на критика. Моралът като най-острото оръжие. Тук се намесва Орбан. Сега има безчет парламентарни резолюции, осъждащи разрушаването на върховенството на закона в Унгария. Съвсем неотдавна, преди по-малко от три седмици, Народното събрание прикани за цялостна суровост против държавното управление в Будапеща. Държавите от Европейски Съюз би трябвало да замразят средства от Европейски Съюз в размер на милиарди за Унгария.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР