Мария издаде колко пари е дала Лили Иванова за скъсаната

...
Мария издаде колко пари е дала Лили Иванова за скъсаната
Коментари Харесай

Отварачката се прави на Лили Иванова


Мария издаде какъв брой пари е дала Лили Иванова за скъсаната тениска с логото на „ Баленсиага ”, с която се появи неотдавна. Дни откакто естрадната прима показа фрагменти от подготовка за турнето си, за които е с въпросната тениска, попфолк дивата се появи със същата и сподели уеб страницата на магазина, от който я е купила. Така улесни всеки любопитен да разбере какъв брой коства тишърта, чийто тил наподобява като след нахлуване от тигър.





1699 лв. очевидно са дали Лили Иванова и Мария за марковата одежда на „ Баленсиага ”, която провокира ужас с дизайна си освен у нас, а по целия свят. Още повече, когато бе съпоставена с визия на тайландски готвач на улична храна, чиято тениска е също толкоз скъсана. Разликата е, че си е по негов дизайн, не е на известната марка, поради което на тайландския готвач бе постановен фешън нюх от зевзеците в обществените мрежи.

Макар от време на време преднамерено скъсани, тъй като такава е модата, Мария сортира за всекидневието най-вече обемни облекла, които прикриват фигурата й или най-малко огромна част от нея. За участията си обаче попфолк певицата в последно време все е по гащи. В последно време Отварачката пее най-вече с прилепнали, транспарантни тоалети, под които бикините й прозират. Разголва се и за фотосесии.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР