Уди Алън отправи критики към отчуждения си син, разследващия журналист

...
Уди Алън отправи критики към отчуждения си син, разследващия журналист
Коментари Харесай

Уди Алън: Синът ми е калпав журналист

Уди Алън насочи рецензии към отчуждения си наследник, проверяващия публицист Ронън Фароу. Култовият режисьор е почнал да се съмнява в качеството на работата на господин Фароу и се притеснява, че ще загуби доверието на читателите.

„ До скоро му се възхищавах на всичко, което написа – той е добър проверяващ публицист и му искам единствено триумфи. Напоследък обаче работата му не наподобява изключително етична и почтена. Той постоянно е усуквал истината за мен в материалите си, тъй като е предан към майка си, за което го разбирам. Но сякаш хората са почнали да осъзнават, че той в действителност подхожда по този метод към цялата си работа. Той е долнокачествен публицист и не знам още какъв брой ще може да резервира доверието на читателите “, разяснява Алън пред Telegraph.

Култовият режисьор насочи рецензиите към отчуждения си наследник, предизвикан от разкрития на репортерката от New York Times Дафни Меркин. В новия си материал Меркин написа, че Фароу обича да показва истории, наподобяващи сюжети на филми с ясно разграничени герои и злодеи. Той постоянно прескачал комплицираните обстоятелства и неуместните елементи, които най-вероятно биха създали работата му по-малко трагична, в сравнение с той я показва.

Също по този начин се твърди, че Фароу се опитал да осуети обявата на различен материал, отдаден на Сун-И Превин – съпругата  на Алън и осиновената щерка на майка му Мия Фароу. Ронън даже провел нападателна акция срещу стартирането на материала.

„ До в този момент в никакъв случай не съм се страхувала по този метод – културното и обществено въздействие на Фароу и фамилията му е в действителност поразително “, разяснява Меркин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР