След месеците тренировки, безмилостна конкуренция, танци, изтощително напрежение и болезнени

...
След месеците тренировки, безмилостна конкуренция, танци, изтощително напрежение и болезнени
Коментари Харесай

Женски финал в „Денсинг Старс“

След месеците тренировки, безмилостна конкуренция, танци, изтощително напрежение и мъчителни травми, финалистите в „ Денсинг Старс “ към този момент са ясни – поп певицата Дара, синоптичката Натали Трифонова, доктор Неделя Щонова и каратистката Ивет Горанова.

 

На метри преди финала отпаднаха артистът Папи Ханс и партньорката му Ани, които бяха съкрушени, че си потеглиха на косъм от последната права и не съумяха да скрият разочарованието си, че няма да се борят за купата. Последваха ги каскадьорът Валери Григоров и половинката му на паркета – Дорина.

 

„ Оплескахме си танца. Но в Ани открих толкоз добър другар, че единствено мога да я нося на ръце и да й благодаря “, сподели Папи на разлъка с шоуто. „ Усетих магията на „ Денсинг Старс и попаднах на Дори, най-хубавият танцьор, човек и другар “, сподели Валери вместо довиждане с шоуто.

 

„ Цяла България ви благодари, заразихте ни с танц “, просълзи се след отпадането им водещата Алекс Раева. На 14 май ще гледаме женски край в шоуто за танци. В обществените мрежи към този момент текат залагания кой ще победи, като най-оспорвана е конкуренцията сред Неделя и Ивет.

 

„ В шоуто гласоподават повече дами, а красивата Натали буди злоба измежду огромна част от представителките на нежния пол и надали ще гласоподават за нея “, пишат в обществените мрежи, където не липсва и вълна от неодобрение от страна на почитателите на „ Денсинг Старс “.

 

Техният яд е обвързван с достигането до финала на доктор Неделя Щонова, която дружно с колегата си Атанас Месечков бяха на последно място след оценките на журито, само че приключиха на първо след зрителския избор и това им разреши да заема третото място в крайното класиране. На финала Щонова и Наско ще се борят за крайната победа с Дара и Джими, Натали и Димитър и Ивет и Тодор.

 

Успехът на Щонова обаче е подложен под съществено подозрение от почитателите на формата по Би Ти Ви, които, меко казано, го дефинират за неправдив. Те не сана себе си от гняв, че лекарката е траяла напред за сметка на отпадналите Папи Ханс и Ани, и Валери и Дорина.

Някои фенове на „ Денсинг Старс “ недоумяват също като по какъв начин синоптичката Натали е получила толкоз високи оценки в решаващата вечер и за какво олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова се е наредила измежду най-хубавите 4 двойки.

 

„ Как Неделя и Наско от последно място във краткотрайното класиране се озоваха финалисти? Сигурно им е доста огромна родата, изпратили есемеси ”, „ Едва ли Неделя и Наско имат 30% зрителски избор. Кой би ги подкрепил? Разсъждавайте. Оценките на журито тогава са безсмислени. Ще подскачат на финала, щом сте решили, за смут на почитателите на формата. И купата им дайте от името на народа! и „ Боже каква неистина, каква машинация, Неделя с най-вече. гласове. Ама очевидно вотът ви е отрицателен “, пишат във фейсбук.

 

В последна сметка с купата „ Крал и кралица на бала “ ще си тръгне някоя от следните двойки – певицата Дара и Джими, синоптичката Натали Трифонова и Димитър, невроложката Неделя Щонова и Атанас или олимпийската шампионка по карате Ивет и Тодор.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: „ Денсинг старс “ Неделя Щонова Натали Трифонова Папи Ханс Валери Григоров Ивет Горанова Дара

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР