Вратарят Сергей Бобровски направи 23 спасявания за Флорида Пантърс при

...
Вратарят Сергей Бобровски направи 23 спасявания за Флорида Пантърс при
Коментари Харесай

Флорида поведе на Рейнджърс във финала на Изток в НХЛ

Вратарят Сергей Бобровски направи 23 спасявания за Флорида Пантърс при успеха като посетител на Ню Йорк Рейнджърс с 3:0 в първия мач от финала в Източната конференция на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

В серията се играе до четири триумфа от седем вероятни срещи, а вторият дуел следва в петък в Ню Йорк преди Пантърс да бъдат домакините на третата и четвърта среща.

Матю Ткачък осъществя петия си гол в плейофите при оставащи 3:34 минути от първата третина, а за гостите в третия интервал се разписаха още Сам Бенет и Картър Верхеге, който към този момент натрупа седем попадения в плейофите. Ткачък и Верхеге прибавиха и по една асистенция.

Хокеистите на Рейнджърс насочиха 12 удара към вратата на гостите през първите два интервала, а руснакът Бобровски спря още 11 в третата третина.

Преди Флорида да означи втория си гол, Бобровски направи две поредни спасявания. Вратарят на Пантърс не позволява попадение за повторно при присъединяване си в плейофни срещи в НХЛ.

Състезателите от Ню Йорк по този начин и не съумяха да преодолеят стабилната отбрана на Флорида, а стражът на Рейнджърс Игор Шестьоркин отрази 25 удара.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР