Турското правителство днес се очаква да разгледа пътна карта за

...
Турското правителство днес се очаква да разгледа пътна карта за
Коментари Харесай

Турското правителство трябва да разгледа днес пътна карта за създаването на зърнен коридор

Турското държавно управление през днешния ден се чака да прегледа пътна карта за основаването на така наречен " зърнен кулоар ", предадоха турските медии, заяви Българска телеграфна агенция.

Днес в Анкара ще се състои съвещание на кабинета, което ще бъде управлявано от президента Реджеп Ердоган, осведоми Анадолската организация.

Според информация на телевизия НТВ въпросите, свързани с външната политика на Турция, ще бъдат измежду главните тематики, които ще бъдат разисквани на съвещанието.

Очаква се да бъдат разисквани резултатите от състоялите се на 13 юли договаряния сред военните делегации на Турция, Русия и Украйна, както и на представители на Организация на обединените нации в Истанбул (основната тематика на срещата бе основаването на кулоар за експорт на селскостопанска продукция от Украйна). Планира се на днешното съвещание в Анкара да бъде прегледана пътната карта на процеса за образуване на така наречен " зърнен кулоар ".

На държавното съвещание през днешния ден ще бъде прегледана и обстановката в Северна Сирия, както и плануваната нова военна интервенция на Турция в района. Ще се приказва и по въпросите, свързани с битката против тероризма, за районни и интернационалните проблеми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР