Малко селце в Съри е преследвано от мистериозна катапултираща епидемия“,

...
Малко селце в Съри е преследвано от мистериозна катапултираща епидемия“,
Коментари Харесай

Странният град в Обединеното кралство е измъчван от „епидемия“ от катапулт, убиващ лебеди

Малко селце в Съри е преследвано от мистериозна катапултираща „ зараза “, която докара до умъртвяване на животни и разваляне на имущество – и някои се притесняват, че може да се развие по-лошо.

Жителите на Годстоун в Съри, дом на малко над 3000 души, споделят, че към този момент не се усещат в сигурност след поредност от тревожни катапултиращи произшествия през последните месеци. Те настояват, че макар докладването на голям брой произшествия на локалната полиция, причинителят, виновен за хвърлянето на камъни по къщи, коли и даже диви животни, към момента е на независимост.

Наскоро опечалени, присъстващи на заравяне, бяха цел на нападателя. Питър О'Конъл, ректорът на църквата " Св. Никола ", сподели пред LBC за това по какъв начин хората на погребението се върнали в колите си най-после, с цел да открият счупени стъкла и вреди по транспортните си средства. Той сподели: „ Излязох след услугата и три коли, в това число моята, бяха с избити прозорци. Особено за опечалените, които са там, с цел да изпратят някого, който са обича...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР