Оправянето на леглото всяка сутрин, преди да излезете от вкъщи,

...
Оправянето на леглото всяка сутрин, преди да излезете от вкъщи,
Коментари Харесай

Експерти разкриват защо никога не трябва да оправяте леглото си сутрин - особено през пролетта

Оправянето на леглото всяка заран, преди да излезете от у дома, може да ви даде чувство за ред и успокоение, само че в действителност може да ви разболее.

Мнозина са на мнение, че прибирането на чаршафите, пълненето на възглавниците и изглаждането на завивката всяка заран е първата дребна стъпка към сполучлив ден. Мисълта зад това е, че започването с дребна проведена задача може да ви помогне да се мотивирате за още, откакто сутринта ви свърши.

Пенсионираният американски адмирал Уилям Макрейвън усещаше толкоз мощно значимостта да оправяте леглото си, че отиде доколкото се споделя, че може да промени света. Той фамозно приказва за това в тирада в университета на Тексас, където сподели: „ Ще се приберете в леглото, което е оправено, което сте оправили и оправеното легло ви дава поощрение, че утрешният ден ще бъде по-добър. Така че, в случай че желаете с цел да измененията света. Започнете, като оправите леглото си. " Той даже написа книга за това, уместно озаглавена Make Your Bed: Little Things That...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР