НЮ ЙОРК (АП) — За втори път от десетилетие американският

...
НЮ ЙОРК (АП) — За втори път от десетилетие американският
Коментари Харесай

За втори път сенатор Боб Менендес е изправен пред процес за корупция. Този път става въпрос за златни кюлчета

НЮ ЙОРК (АП) — За повторно от десетилетие американският сенатор Боб Менендес е изправен пред правосъден развой за корупция в понеделник, като политическата му кариера и независимост са застрашени в наказателно дело което към този момент го принуди да напусне един от най-влиятелните постове в Конгреса.

70-годишният демократ от Ню Джърси и брачната половинка му са упрекнати в приемане на подкупи от трима богати предприемачи в родния му щат и осъществяване на разнообразни услуги в подмяна, в това число интервенция в престъпни следствия и предприемане на дейности в интерес на държавните управления на Египет и Катар.

Адвокатите на Менендес споделят, че той е спазвал разпоредбите и не е направил нищо нелегално. Той оптимистично приказва за образуване на акция за преизбиране през лятото, в случай че бъде оневинен.

Но даже и да се измъкне без присъда, както направи при предходно правосъдно гонене за корупция през 2017 година, вредите, нанесени на репутацията му, може направи политическо завръщане съвсем невероятно.

Агентите на Ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР