Руските военни сили действително са окупирали шест села в северната

...
Руските военни сили действително са окупирали шест села в северната
Коментари Харесай

DeepState: Руските сили се приближават до покрайнините на Волчанск и се опитват да се укрепят

Руските военни сили фактически са окупирали шест села в северната част на Харковска област, покрай Волчанск и Липцев, удостовери планът DeepState.

Под съветски надзор са попаднали селата Стрелечя, Красное, Пилна и Борисовка в региона на Липцев, които на картата на DeepState към този момент са маркирани в алената зона.

" Продължават сраженията за Глубокое , което е последното населено място преди главната задача на руснаците в региона да завладяват Липце ", се споделя в обявата.

В непосредственост до град Волчанск съветските сили са завладяли селата Плетеневка и Огурцово - и в този момент се придвижват към самия Волчанск.

Според DeepState съветските военни към този момент са се доближили до северните му околности и се пробват да се закрепят там, като боевете не престават.

Предишния ден съветското министерство на защитата назова в резюмето си обитаемоте места Стрелечя, Пилна, Борисовка, Плетеневка и Огурцово, като за първи път удостовери известията за настъпателна интервенция в Харковска област .
 Русия се хвали с пет завладяни села край Харков Обновена
Русия се хвали с пет завладяни села край Харков

Губернаторът на Харков Олег Синегубов обаче сподели, че конфликтите не престават и в петте села

" Въпреки че главната задача на съперника е да отвлече вниманието от други региони, без въвеждането на запаси обстановката може да бъде извънредно тежка .
 ISW: Основният удар на съветската офанзива не е против Харков
ISW: Основният удар на съветската офанзива не е против Харков

Кремъл се пробва да реализира триумфи преди да пристигна западната помощ

Врагът схваща това и актуалната обстановка от ден на ден принуждава Силите за защита да се намесят в региона ", съобщи DeepState.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР