Съдът отхвърли на първа инстанция и двете претенции по драмата

...
Съдът отхвърли на първа инстанция и двете претенции по драмата
Коментари Харесай

Драмата в Народния театър: Валери Йорданов и Васил Василев загубиха делата един срещу друг


Съдът отхвърли на първа инстанция и двете искания по драмата " Народен спектакъл ". И Валери Йорданов, и Васил Василев губят заведените един против различен каузи, като всеки е наказан да заплати по 400 лв. правосъдни разходи на другия. Решението може да се апелира в двуседмичен период пред Софийския градски съд, написа в решението на районния арбитър Зорница Езекиева. В правосъдното решение се вижда, че и причините и в двата почиват на дребнави закани и персонални спорове, присъщи нормално за бракоразводните каузи.

През тази седмица Софийският областен съд се произнесе по желае на артиста Валери Йорданов против шефа Васил Василев, заведен предишния март. Актьорът от " Хъшове ", един от най-гласовитите поддръжници на Морфов, съдеше шефа на Народния за претърпени неимуществени вреди, свързани със здравето му. Той претендираше за вреди от 10 000, само че стартира с непълен иск за 1000 лева

Скоро по-късно Васил Василев заведе срещуположен иск против щатния артист на трупата поради негови Facebook реплики като " Вие сте за неотложно махане, психиатричен обзор ", " Ще се забележим в съда, дружно с... други сътрудници, които са във екстаз от вашите мутренски осъществявания ", които били обидни и засягали " достолепието, достойнството и положителното му име ". Искът бе със сходно наличие - претърпени неимуществени вреди за 10 хиляди лева, от които ответникът желае 2000 обезщетение.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР