кадри bTVЗа епизода, в който Бригада Нов дом помогна на

...
кадри bTVЗа епизода, в който Бригада Нов дом помогна на
Коментари Харесай

Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV

За епизода, в който „ Бригада Нов дом ” оказа помощ на майката с тежка диагноза Благовеста и щерка ѝ Християна, предаването получи доста висока оценка от феновете. Не са малко обаче хората, които са озадачени и много подразнени от един съответен подробност от ремонта.



След като започнаха да разчистват жилището чартърен, Мария Силвестър и майсторите попаднаха на голямо количество детски играчки.
`); break case width
Тъй като бяха заети да вземат по-сериозни решения, те просто събраха всичките в чували и ги изхвърлиха в контейнера. На дребната им собственичка, беше дадена опция да си вземе единствено най-любимите.



Това несъмнено не се хареса на мнозина:

„ До последно си мислих, че няма да изхвърлят играчките. Не разбирам по какъв начин може да се изхвърлят толкоз движимости на семейство, което е с минимални благоприятни условия. И като цяло по какъв начин могат да се изхвърлят, при толкоз домове за деца и деца като цяло, които нямат и не могат да си разрешат да имат такива… малко съм разочарована за първи път от предаването. “

„ …това трупане на цялостен резервоар играчки играчки ми се видя много необичайно / тъпо е че ги изхвърлиха на боклука, а мисля че можеха да ги дарят някъде / “



Коментарите в обществените мрежи от този вид обаче получиха отговор от други фенове. Те обясниха, че на никое място не се одобряват като подаяние употребявани играчки, а единствено нови. На процедура Бригадата нямаше различен избор, защото и предстояха доста по-сложни задания.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР