Трансферите са бурен аспект на футбола; понякога те работят като

...
Трансферите са бурен аспект на футбола; понякога те работят като
Коментари Харесай

9 футболисти, които мениджърите не искаха – но въпреки това клубът ги подписа

Трансферите са плевел аспект на футбола; от време на време те работят като добре смазана машина, а други покупко-продажби наподобяват повече на ръждясал часовник.

Съвременната игра изисква синхрон на всички равнища в клуба, от самия тим до мениджъра и по-високите нагоре по хранителната верига. И в случай че някъде в тази верига има прекратено звено, това постоянно може да има пагубни последствия.

Има тези редки случаи, когато даден стратег ще бъде потвърдено, че бърка и подписът се показва доста повече от упованията. Въпреки това, тези образци са по-малко и по-далеч, когато индивидът, който избира листата с тима, е срещу тях.

Футболните клубове биха предпочели да запазят своите каузи (и вътрешна драма) в загадка, в случай че има противоречие измежду редиците, само че понякога това разделяне става обществено притежание. Mirror Football преглежда някои от тези редки случаи, когато доказателства сочат, че мениджърите са били твърдо настроени против избрани подписвания, единствено за техните работодатели да подп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР