Кадри: БТВДобра игра в Стани богат направи Анелия Тодорова, която

...
Кадри: БТВДобра игра в Стани богат направи Анелия Тодорова, която
Коментари Харесай

Кървави очила спряха бивша учителка в Стани богат.

Кадри: БТВ

Добра игра в " Стани богат " направи Анелия Тодорова, която е някогашна учителка. Тя започва присъединяване си още нощес, само че през днешния ден продължи с въпрос за 1500 лв., като бе изхабила единствено жокер " 50:50 ".

Питането бе " В коя страна се намира интензивният вулкан Попокатепетъл? " - Исландия, Мексико, Конго или Италия. Тя не знаеше отговора, като намерения, че може да е в Исландия. Все отново не се реши да рискува и се обади на другар - Николай Кившанов от София, който вярно я насочи към Мексико.

След това участничката заключи 2000 лв. като втора сигурна сума, а питането за нея бе: " Кой футболен тим има най-вече трофеи от Шампионската лига на УЕФА? " - Милан, Ливърпул, Реал Мадрид или Байерн Мюнхен. Тодорова доста бързо уточни правилния отговор Реал и даже вярно уточни, че купите му са 14.

Въпросът за 3000 лв. бе " Към кого е отправено предизвестието на Тит Вестриций Спурина " Пази се от Мартенските иди! " - Цезар, Клеопатра, Иисус Христов или Александър Македонски. Тя повика мъжа си от публиката, само че той нямаше концепция. Чудеха се сред Цезар и Клеопатра, като в последна сметка вярно се стопираха на Цезар.

Питането за 5000 лв. бе " Кой издава албум, на чиято обложка се виждат окървавени очила, чаша вода и Сентръл парк в Ню Йорк? " Останала без жокери, тя трябваше да избира сред Доли Партън, Мик Джагър, Дейвид Боуи и Йоко Оно. Анелия се насочи към Джагър, само че Ники Кънчев я разочарова, че става дума за Йоко Оно и по този начин участничката си потегли с 2000 лв. от предаването.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР