Кадри Нова ТВТрима останаха да се борят за голямата награда

...
Кадри Нова ТВТрима останаха да се борят за голямата награда
Коментари Харесай

Лъчезарната Изи и Сарамандов напеснаха на крачка от финала

Кадри Нова ТВ

Трима останаха да се борят за огромната премия от 100 000 лв. в „ Хелс китчън “. Шеф Виктор Ангелов уточни вратата на последния участник преди финала Сарамандов.

При черните куртки стана извънредно забавно, защото там има два лагера – Лъчезар Чоткин е дружно с Димитър Красенов, а Станислав Димитров е дружно с Иван Сарамандов. Всеки даде по един глас за себе си и един глас за най-близкия си човек, тъй че всеки събра по два гласа и бяха на равно, което не хареса на началник.


`); break case width
Той ги накара всеки от тях да каже за какво заслужава да бъде на край. След мощните думи на участниците той ги похвали, само че решаващото беше кой се е справил най-зле на вечерна резервация. Всички единомислещо показаха Сарамандов, който си го заслужи след поредицата неточности, които направи. Задачата на Ангелов не бе сложна и той го накара да си смъкна куртката и му уточни вратата.



Един трябваше да напусне и при звездите. При тях се взе решение, че Алекс Гърдева и Пеньо Гатевски-Гатьо са най-достойни да отидат на край.



Затова влогърката Изабел Овчарова-Изи и певицата Бони бяха изправени от началник Ангелов пред строя. Той още веднъж задържа Бони и разочарова останалите, които чакаха тя да си тръгне. Изборът му бе Изи, което пък бе неразбираемо за феновете, които доста я харесват и не виждат причина да бъде изгонена.

Че беше доста готина и още си е, само че съгласно мен трябваше да изгони, Бони!

Много благо и симпатично момиче, добре възпитано и надалеч от всевъзможни интриги и кавги.

А за какво отстраниха благото дете а не интригантката Бони не разбрах?

Много сладка млада дама! Интелигентна и амбициозна…

Така финалистите в двата тима са ясни – Димитър Красенов, Лъчезар Чоткин и Станислав Димитров при „ черните куртки “, и Александра Гърдева, Бони и Гатьо при „ Златните “. Победителите в двата тима ще станат ясни идната седмица.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР