Скот Стап, на 50 г., и съпругата му Жаклин Стап,

...
Скот Стап, на 50 г., и съпругата му Жаклин Стап,
Коментари Харесай

Фронтменът на Creed Скот Стап, 50, се разделя със съпругата си Жаклин, 43! Бившата кралица на красотата подаде молба за развод за ТРЕТИ път след близо 20 години брак

Скот Стап, на 50 година, и брачната половинка му Жаклин Стап, на 43 година, публично се разделиха, откакто стилният модел подаде молба за бракоразвод след близо 20 години брак; забелязан през 2019 

Жаклин и преди е подала молба за бракоразвод от изпълнителя, в това число преди 10 години през 2014 година и по-късно още един път през 2018 година - само че в последна сметка анулира решение всякога.

Тя за първи път подаде документи през 2014 година и съгласно документите за бракоразвод по това време някогашната мис Ню Йорк твърди, че Скот е заплашил да убие нея и техните деца.

Моделът също така твърди, че опиатите са го предиздвикали да има вяра, че биологичните оръжия са ориентирани към Флорида.

След психотично спиране и слагане на 5150 психиатрично задържане, Скот получава лекуване в клиника в Малибу и от този момент се приписва на Жаклин, че му е помогнала да получи нужната помощ.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР