Кадри: БТВЕпизодът тази вечер в Стани богат“ стартира с продължението

...
Кадри: БТВЕпизодът тази вечер в Стани богат“ стартира с продължението
Коментари Харесай

Известна манекенка препъна общинарка в „Стани богат“

Кадри: БТВ

Епизодът довечера в „ Стани богат “ започва с продължението на играта от през вчерашния ден на Любка Любенова от Хайредин. Тя е старши експерт в администрацията в общината и дава отговор за обществените планове и хората в потребност.



Днес заключи 2000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе „ В кой град се намира Музеят на родопския карст, който през 2024 година бе прибавен към 100-те национални туристически обекта? “ – Кърджали, Велинград, Момчилград или Чепеларе. Дамата се обади на другар – нейният братовчед и кръстник Тихомир Трифонов от Козлодуй, който в последния вероятен миг вярно й подсказа Чепеларе.
`); break case width


„ Псевдонимът на кой бунтовник е формиран от името на негов популярен вуйчо и сливенско село? “ бе идващото запитване, а вариантите – Панайот Хитов, Георги Раковски, Георги Бенковски и Филип Тотю. Тук Любка извика брат си от публиката, само че той не съумя да й помогне. Затова изиска и „ 50:50 “, останаха Раковски и Тотю, тя избра Раковски и това се оказа правилен отговор.



Въпросът за 5000 лв. бе „ Кой супермодел се снима в клипа към песента на Боб Марли „ Is This Love “ на 7-годишна възраст? “ – Адриана Лима, Наоми Кембъл, Ева Херцигова или Синди Крауфорд. Участничката се отхвърли и си търъгна с 3000 лв.. Извън играта уточни Синди Крауфорд, само че правилен отговор се оказа Наоми Кембъл.



Изключително положителна и усмихната участничка започва присъединяване си довечера. Става дума за Карина Бялкова, която е квалифициран клиничен психолог. Дамата от самото начало бе в положително въодушевление.

След първите пет питания последва шестото затруднение: „ Допълнителните версии на кои артикули се назовават експанжън? “ Още преди да чуе отговорите, тя незабавно сподели, че става дума за видео игри. Този отговор бе на таблото дружно с Книга, Филм и Песен и по този начин тя продължи напред.



„ Какъв е по националност създателят на поредицата „ Вещерът “? “ – Шотландец, Ирландец, Французин или Поляк. Тя сподели, че я тегли към шотландец. Била виждала корицата, само че не сеща кой е. Затова звънна на приятелката си Илиана Тонева, която вярно я насочи към поляк.

След това обаче се чу сирената в студиото и по този начин присъединяване й ще продължи на следващия ден.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР