Кадри Нова ТВОще един сезон на романтичното риалити Един за

...
Кадри Нова ТВОще един сезон на романтичното риалити Един за
Коментари Харесай

Според зрителите Софи и Тишо са победители в „Един за друг“

Кадри Нова ТВ

Още един сезон на сантименталното риалити „ Един за различен “ отиде в историята. Три месеца двойките участваха в какви ли не провокации, само че най-корави излязоха Михаела и Венци, които сграбчиха огромната премия след оспорвана борба на финала.

София и Тихомир и Елизабет и Йордан имаха безусловно същите шансове да сграбчен челното място, само че душeвността им изневери, не съумяха да запазят нужното успокоение и централизация, които бяха основни освен това предизвикателство.

И по този начин Михаела и Венци са огромните спечелили в петия сезон на любовно риалити “Един за различен ”. Те съумяха да извърнат финалната игра в своя изгода, макар че изоставаха през по-голямата част от тестването. Освен успеха и чек в размер на 74 344 лева, Михаела и Венци завоюваха и премията по случай 30-годишнината на Нова ТВ. За първи път в историята на “Един за различен ” отпадналите двойки имаха право да гласоподават за обичаната си двойка на финала и избраха точно перничаните да си тръгнат със специфичното отличие на медията.
`); break case width


Оказа се, че обичаната двойка на феновете и техни любимци са други. София и Тихомир получават голямата поддръжка от хората.

Като са си хванали колкото могат лактите изпод и прикрепени към тялото ръце доста ясно, че ще завоюват. Трябваше да играят с една ръка а не с две. За мен това не е почтена победа. Всеки трябваше да държи както Тихомир без да подпира лакътя изпод, тъй като това е все едно да играе с две ръце и не дава да се мести ръката. Победители Тишо и Софи.

Истинските спечелили са Софи и Тишо… доста красиво посрещнаха в профил успеха на нагласените спечелили! Камерата тъкмо ги даваха, демонстрираха какъв брой доста се обичат и не спираха да се целуват и гушкат! Прекрасни са!



Най-голямо усещане направи държанието на Маргарита, която бе в агитката на перничаните. Не спря от самото начало с грозни подвиквания и мнения.

Маргарита опорочи успеха на Михаела и Венци. Страшно доста се разочаровах от най-позитивното предаване, което беше. Играта беше несправедлива през цялото време от неналичието на обособени трасета.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР