Жена с 32 камъка, която беше по-тежка от нейните везни

...
Жена с 32 камъка, която беше по-тежка от нейните везни
Коментари Харесай

Мама, която беше „по-тежка от нейните везни за баня“, загуби 11-ти за девет месеца след операцията

Жена с 32 камъка, която беше по-тежка от нейните везни за баня, можеше да мери 11-те загуби от 10 lbs единствено за девет месеца след интервенция за стомашен байпас.

32-годишната Анастейжа Морис споделя, че е била „ закръглено дете “, до момента в който е растяла, само че тежестта й е повишено съществено в късните й тийнейджърски години. Анастасия излизаше за храна или храна за у дома шест вечери в седмицата. Тя се подлагаше на фешън диети, само че постоянно качваше назад тежестта, което загуби. Тя продължи да гълтам до 10 000 калории дневно, тъй като храната беше „ комфорт “, откакто роди изненадващо бебе Юан, в този момент на 12, когато беше на 19.

Миналата година, откакто наклони везните, претегли 31-ви 13lbs - най-високото тежестта, което нейните везни за баня можеха да запишат - и излизайки от размер 36 - тя реши да направи смяна. Тя искаше да отиде на разходка в тематичния парк и да се наслаждения на еднодневни екскурзии с Юан - по тази причина пръсна £17,5 000 за интервенция за стомашен байпас през август 2023 година Тя загуб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР