Еди Хоу изпрати силно послание до търсените звезди Александър Исак

...
Еди Хоу изпрати силно послание до търсените звезди Александър Исак
Коментари Харесай

Еди Хау от Нюкасъл изпраща ясно съобщение за трансфер до Александър Исак и Бруно Гимараеш

Еди Хоу изпрати мощно обръщение до търсените звезди Александър Исак и Бруно Гимараеш - като разкри трансферния проект на Toon.

Шефът на Toon сподели на дуото, струващо 200 милиона паунда, че стилът на игра на Нюкасъл им подхожда и би трябвало да харесат платформата, която техните съотборници им дават в Тайнсайд, с цел да блеснат. Исак е мечтан от Арсенал, който може да удвои заплатата си, само че остава да се види дали артилеристите могат да си разрешат неговата трансферна сума, откакто означи 25 гола - първият нападател в черно и бяло, който прави това след Алън Шиърър преди 20 години.

Шведът се възползва от бързия жанр на контраофанзива на Нюкасъл. Гимараеш е желан от Манчестър Сити, в случай че имат лятна преправка, само че 26-годишният състезател ще би трябвало да се бори за място в първенците и ще заобикаля статута си на воин в Тайнсайд, в случай че напусне.

Хау е „ обезверен “ и двамата да останат и да продължат да се усъвършенстват и предизвести: „ Те са подобаващи за метода, по който играем. Те са двама из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР