кадри Нова телевизияПевицата и най-одумван звезден участник в Хелс китчън

...
кадри Нова телевизияПевицата и най-одумван звезден участник в Хелс китчън
Коментари Харесай

Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия

Певицата и най-одумван звезден участник в „ Хелс китчън ” Бони направи нещо необикновено за четири момчета от ромската общественост, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала инцидентно да просят, а откакто разбрали от кого са поискали пари, те незабавно я помолили: „ Како Бони, направи ни известни! ”



Певицата им дала обещание да ги включи в идващия си клип и изпълнила обещанието си. Тийнейджърите музиканти могат да бъдат видени в новия ѝ шлагер „ Живи митове ”.
`); break case width


„ Бяхме на отмора с компания и видях едни момчета, които желаеха да свирят на някакви хора, а те ги изгониха. Дойдоха при мен и споделиха „ како, дай 5 лв. ”. Аз ги попитах за какво просят ”, описа Бони в Нова телевизия. Като видяла, че носят принадлежности, тя им споделила:

„ Нали знаеш, че ти не си бедняк? На теб Господ ти е дал подарък, гений! ”

Бони им дала пари и ги предиздвикала да изсвирят първо нещо фолклорно, след това нещо ромско и момчетата се справили добре. После ги поканила за клипа си.



Водещата Марина Цекова изненада певицата с видео, в които младите музиканти благодариха на ромската звезда, че им е помогнала и за мъдрите думи. Когато те споделиха: „ Обичаме те, како Бони, ти си най-хубавата вечно ”, тя не устоя и стартира да бърше сълзите си.



В новия клип на певицата взе участие и началник Светлето с нейния фамозен трабант с барбекю в багажника. Кулинарната майсторка пече на него кебапчета на щур ваучър в ромска махала.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР