Кадри БТВОт порутен от влагата дом с мухъл навсякъде Бригада

...
Кадри БТВОт порутен от влагата дом с мухъл навсякъде Бригада
Коментари Харесай

Божидара: Това, което правите е достойно за възхищение

Кадри БТВ

От срутен от влагата дом с плесен на всички места „ Бригада нов дом “ направи едно приветливо и комфортно жилище за Божидара и нейната майка. Много движимости и никакво пространство в жилището, в който е принудена да се придвижва незрящата Божидара завариха от бригадата и се заеха незабавно с разчистването му.



Двете дами пробват да оцеляват както могат. Най-важно за Божидара бе нейната работа с децата и че към този момент ще може умерено да преподава музика.
`); break case width
Това е различен дом. Толкова е прелестно!… Направени са чудеса. Това бяха думите й на удивление пред работата на бригадата. Вие сте прелестни, момчета. Утре е първият ми урок в новия ми дом, и аз към този момент няма да се тормозя и да споделям на децата: „ Не ме набирайте с видео връзка.


Двете дами, скромни и борбени възхитиха феновете.
Прекрасно семейство. Възхитително е по какъв начин са запазили позитивизма и духа си. Момичето умее да се показва доста добре вербално. Майката от страсти онемя, само че се усещаше, че е мощно разчувствана. Още едно доказателство, че хората реагират друго на хубавите неща и не е нужно да викаш, когато изпитваш мощна страст. Много мощна жена. Да отгледа и възпита щерка си сама по този начин добре. Браво и на двете, и на Мария, и на бригадата, и на целия екип, и на доброволците, на всички забъркани. ♥️



Чудесни сте Мария и бригадата. Давате вяра за по-добър живот на хората. С неспокойствие ще чакам новите епизоди. На Божидара и майка и поисквам доста здраве, благополучие и триумфи.

Това, което е невидимо за очите, е очевидно за душата ❤️ Поздрави на Иван и Андрей, на Фермерите, Мария и Бригадата. Благодарим за 13-те седмици!

Думите на Мария сложиха край на тази поредност на положителното и човещината.



За нас е доста прочувствен и необикновен този миг. Освен, че е последното ни предаване, доста искахме ти да се чувстваш добре тук. Знаем, че не можеш да видиш това, което сме създали, само че знаем, че можеш да го усетиш. И в случай че ние сме го постигнали, апелирам те кажи на момчетата.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР