Кадри БТВ и социални мрежиНеочакваният край на романтичното риалити Ергенът“

...
Кадри БТВ и социални мрежиНеочакваният край на романтичното риалити Ергенът“
Коментари Харесай

Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и обществени мрежи

Неочакваният завършек на сантименталното риалити „ Ергенът “ провокира голям брой мнения. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и изключително метода, по който го направи. Той им сподели своето решение посредством видео, без да се изправи очи в очи против дамите.

За това негово решение упрекнаха майка му, която изрази мнението си, че нито една от двете не вижда до сина си. Това провокира един различен персонален ерген, който от години назовават „ мамино синче “, а точно сина на Катето Евро – Сашо Кадиев.


`); break case width
Той разгласява занимателен видеоклип след шокиращия край на „ Ергенът “, откакто Алек си потегли самичък от шоуто.

Публикацията му в обществената мрежа гласи: „ За едни животът е МАЙКА, а за други МАЩЕХА! “.

Не знам да се веселя ли, да рева ли? Имам една добра и една неприятна вест за вас. Добрата е, че към този момент не съм мамино синче номер едно в България. Изместиха ме, детронираха ме – споделя Сашо във видео, записано в дома му.

Това го направи Алек – Ергенът, пред очите ми се случи това нещо. Не съм вярвал, че ще пристигна подобен ден, само че той го направи. Лошата вест е, че към този момент не съм номер едно по нищо. Оказа се, че съм един напълно естествен човек като всички останали – наследник, мъж. Искам да поздравя Алек, несъмнено, тъй като майката би трябвало да се слуша при всевъзможни условия. Всъщност за какво ти би трябвало при жива майка да се жениш? – употребява обичаната фраза на майка си Кадиев.



Подкрепа Алек Младенов получи и от сътрудника си, който единствен си потегли с дамата на сърцето си в предходния сезон.

„ Направи го, и то с какъв обсег “ – разяснява и ерген номер 2 Евгени Генчев, който очевидно утвърждава дейностите на сътрудника си.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР