кадри bTV, Инстаграм/Александър КадиевСашо Кадиев буквално превзе студиото на Преди

...
кадри bTV, Инстаграм/Александър КадиевСашо Кадиев буквално превзе студиото на Преди
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се издъни жестоко пред годеницата си Ивелина Чоева

кадри bTV, Инстаграм/Александър Кадиев

Сашо Кадиев безусловно завладя студиото на „ Преди обед ” в четвъртък. Той нахлу в студиото, до момента в който се разясняваше „ Ергенът ” и безусловно открадна шоуто. Емоцията да се върне в предаването, което е водил над 10 години, обаче му пристигна допълнително.



Той позволи голяма неточност и провали доста значима и вълнуваща изненада за годеницата си Ивелина Чоева.
`); break case width
Бившата ефирна половинка на Кадиев Деси Стоянова взе да задава въпроси за сватбата, която следва на дългогодишния ѝ сътрудник.



Сашо взе в своя комедиен жанр да споделя за подготовката за огромното събитие. Покрай всичките въпроси, стана дума за ергенското му празненство. Кадиев сподели, че тъй като има единствено двама другари, то ще е по-скромно.

„ Ивето ще има огромно моминско празненство, нейните приятелки са го организирали, тя нищо не знае ”, избълва небрежно артистът. Той въобще не се усети, че преди малко е провалил изненадата за своята годеници.



Деси Стоянова побърза да му каже да млъкне, само че към този момент беше късно. Явно ще се наложи Кадиев да компенсира издънката си, в случай че не пред годеницата си, то пред нейните приятелки.



Той беше в студиото на „ Преди обед ” с сътрудниците си от „ Аз обичам България ” Алекс Сърчаджиева и Кедъра. Спортният публицист одобри да е диджей на сватбата на съперника си, а актрисата предложи да изскочи от тортата.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР