Турската самолетна индустрия се развива много по-бързо от световните си

...
Турската самолетна индустрия се развива много по-бързо от световните си
Коментари Харесай

Турската самолетна индустрия расте 3 пъти по-бързо от световната

Турската самолетна промишленост се развива доста по-бързо от международните си съперници. Авиационният бранш в южната ни съседка пораства с 15% годишно, което е 3 пъти по-бърз напредък от 5-те % годишен растеж на международната авиация.

Това съобщи изпълнителният шеф на нискотарифната самолетна компания Onur Air Теоман Тосун пред Анадолската осведомителна организация.

" Ние сме се трансформирали в топ състезател в бранша в международен мащаб ", сподели Тосун, добавяйки, че идната година секторът ще нарасне с 12%.

Той съобщи, че този напредък е станал вероятен заради самодейностите, подхванати от държавното управление от 2002 година насам.

По думите му турските самолетни компании, в това число Onur Air, упражняват интернационалните водачи.

Нискотарифната самолетна компания е един от сполучливите играчи в турския самолетен бизнес, тя лети до 38 маршрута в 9 страни. Обслужвайки най-вече вътрешни и районни полети, както и необятна гама от чартърни полети от базата си на летище Ататюрк. Най-честите й полети отвън Турция са до Русия и Германия.

Въздушният превоз в Турция е разграничен сред националния транспортьор Turkish Airlines и частните превозвачи. И до момента в който Turkish Airlines пътуват до множеството дестинации по света, частният бранш е главен конструктивен детайл за поощряване на туризма в Турция, уточни Тосун.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР