Пореден клиент на Кауфланд“ във Враца се оплака от измамната

...
Пореден клиент на Кауфланд“ във Враца се оплака от измамната
Коментари Харесай

Измамна схема! „Кауфланд“ във Враца не спира да лъже клиентите си /доказателства/

Пореден клиент на „ Кауфланд “ във Враца се оплака от лъжливата скица, с която веригата печели. 
В редакцията ни постъпи сигнал от консуматор, който в петък отишъл да си напазарува. Сред покупките му били и арабски питки. На алената табела ясно било показано, че тяхната постоянна цена е 1.65 лева, а сега клиентите могат да се възползват от 21% отстъпка и да ги закупят за 1.29 лева Човекът взел хляба и откакто минал на касата останал неприятно сюрпризиран. На касовата записка арабските питки били маркирани за 2.24 лева, което освен, че не е промоционалната цена, ами, че е и такава, която е по-висока от постоянната.
„ 1.65 постоянна цена, 1.29 на промоция, 2.24 на касата! Разправях се и щели да ми върнат разликата. Е може ли по този начин? Лъжат хората всеки ден “, написа в сигнала си до нас ядосаният с право клиент.
Вече редица пъти медията ни е писала за порочната процедура, с която хипермаркети „ Кауфланд “ печелят пари. Напоследък обаче следим от ден на ден недоволни хора, излизащи от обекта в града под Околчица, а повода е най-вече фрапантното разминаване на оповестените на рафтовете цени и тези, които се маркират, когато продуктите минават през касата. Клиентите питат докога по този начин? 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР