Цените на това зависят от начина ни на гласуване. Ако

...
Цените на това зависят от начина ни на гласуване. Ако
Коментари Харесай

Севлиевски: Цените на това зависят от начина ни на гласуване

Цените на това зависят от метода ни на гласоподаване. Ако гласуваме рационално, ще изберем министри и депутати, които ще намерят бързо решение на тази енергийна рецесия. Проблемът въпреки всичко не е вътрешен, а е в цяла Европа”. Това съобщи някогашният министър на енергетиката Мирослав Севлиевски в студиото на „ Здравей, България”.

Според него, в случай че има „ умел министър” е допустимо да се направи по този начин, че цените у нас да бъдат облекчени.

„ Важните въпроси за нас са дали имаме задоволително потенциал, в какво положение са мощностите ни и какво можем да покрием с тях. Тези въпроси обаче не се обсъждат”, съобщи Севлиевски.

„ Проектът за Белене е изработен преди 15 години. Идеята беше да се осъществя план с присъединяване на Русия, Европа и Съединени американски щати. Ако в този момент имахме два реактора щеше да е по-добре при всички положения”, прибавя той.

„ Трябва ясно да си дадем сметка къде живеем. Процентът на имунизация е невисок, тъй като не сме положили старания. Това ще е годината на забитите ковчези”. Така Севлиевски разяснява здравната рецесия у нас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР