Трима американци през 1931 година правят опити в Арктика -

...
Трима американци през 1931 година правят опити в Арктика -
Коментари Харесай

Как се чисти белият дроб? Говори Кантарджиев

" Трима американци през 1931 година вършат опити в Арктика - поливат се със студена вода, дишат леден въздух, само че се оказва, че няма ли микроби, няма и простуда.

Значи настинката постоянно си е някаква зараза. Най-често вирусна, по-рядко бактериална ". Това изясни консултантът към Столична община и някогашен шеф на НЦЗПБ проф. Тодор Кантарджиев пред БТВ.

Той посочи, че когато е студено, се свиват кръвоносните съдове на носа и носоглътката, белите кръвни кафези не могат да минат през капилярите, а като нямаме бели кръвни кафези, няма добър имунитет, те са имунната отбрана - първата преграда.

" При някои тежки вирусни инфекции като ковид и грипа, е доста значимо за малко време да опиташ да върнеш имунната си система в норма, тъй като тя е потисната.

Няколко месеца след инфекцията, ти си предразположен на всевъзможни други инфекции. На първо време това са хигиеничните ограничения, положителното въодушевление, дихателните извършения. На това не обръща внимание българинът след пневмония ", разяснява специалистът. Той предложи хората да вдишат на чист въздух надълбоко, по-късно да задържат въздуха и да издишат против противодействие.

" Например да надуват хирургическа ръкавица - това води до ликвидиране на белия дроб. Витамин Д да не го забравяме. То медицински си е потвърдено, да ме подлагат на критика, отново ще го повторя - 15% по-леко изкарват коронавирусна зараза или други затруднения и 15% по-малко рискуваш да се заразиш ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР