Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че Реал Мадрид

...
Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че Реал Мадрид
Коментари Харесай

Симеоне: Реал бе много по-точен и убедителен от нас

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне съобщи, че Реал Мадрид справедливо е спечелил дербито в събота вечер. " Кралете " надиграха " дюшекчиите " с 2:0, а това бе първа загуба за Чоло и компания през сезона.

" Дали Реал ни превъзхождаше във всичко? Може би не, само че сигурно бяха по-точни и по-убедителни. Както във всички тези 9 години, откогато съм отпред на тима, аз и щабът ми поемаме отговорността за резултата ", съобщи Симеоне.

" Започнахме мача неприятно, а Реал игра мощно от първата минута. Те владееха повече топката, бяха по-добре подредени по терена. След почивката потърсихме смяна с включването на Тома Льомар, само че не сполучихме. Игрово към този момент не отстъпвахме, само че получихме втори гол, който направи задачата ни съвсем непостижима. Трябва да продължим да работим и да прогресираме ", добави той.

" Смених Жоао Феликс, тъй като имах потребност от свежи играчи в средата на терена и в офанзива. Реал владееше самодейността. Не можахме да вкараме гол, който щеше да ни върне в мача. Разбирам недоволството на Жоао. Знам, че всеки футболист желае да дава максимума от себе си и да оказва помощ на тима си. Трябва да попитате самия него за какво е бил сърдит ", добави Чоло Симеоне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР