Две години изминаха, откакто Бойко Кръстанов се раздели с колежката

...
Две години изминаха, откакто Бойко Кръстанов се раздели с колежката
Коментари Харесай

Актьор от Съни бийч с ново гадже

Две години изминаха, откогато Бойко Кръстанов се раздели с колежката си Виттория Николова. Тя го заряза и се омъжи за различен, а звездата от сериала " Съни бийч " стартира да пътешества по света, с цел да бори тъгата. Той обиколи Европа, а след това стигна чак до Япония. За благополучие, най-накрая слънцето е изгряло и на неговата улица. Колеги на артиста издават, че той има нова обич в живота си. Старае се обаче да е предпазлив и още не я е показвал в общественото пространство, а и не издава доста за самоличността ѝ. Знае се единствено, че е артистична като него.

Кръстанов имаше дългогодишна връзка с Виттория Николова, само че тя се омъжи за музиканта Божидар Василев през 2022 година На сватбата бяха поканени доста звезди от актьорското съсловие, измежду които Радина Кърджилова, Деян Донков, Ирмена Чичикова и други. Както може да се допусна, Бойко не беше в листата с посетители, въпреки че не чак толкоз от дълго време актрисата разправяше, че постоянно ще го обича. Двамата имаха сантиментални връзки цели 10 лета и израснаха дружно в специалността. Те си партнираха освен в персоналния живот, само че и на сцената. Дори играят дружно в сериала " Съни бийч ".

Когато получи " Аскеер " за изгряваща млада звезда, Виттория показа доста благи думи по адрес на Кръстанов. 

" Той е най-хубавата част от живота ми. Израснахме дружно, безусловно той ме е построил значително като човек, само че главно и като актриса. С него сме претърпели най-красивите завършения и мисля, че не съществува живот без него. Минали сме през какво ли не за тези 10 година Обиколили сме хиляди места и постоянно сме били същински тим. Малко е да се назова връзка. Запознахме се, когато влязох в академията (НАТФИЗ) и до през днешния ден той е най-големият ми консултант откъм работа. Има хора, които не могат да не бъдат част от живота ти. Ние си имаме даже фиктивен наш си език, който никой различен в никакъв случай не би могъл да разгадае. Бойко е прелестен човек, извънреден експерт и в същото време малко дете. Не си представям и момент, в който не бихме могли да сме свързани ", разправяше русокоската.

Само няколко месеца по-късно тя тотално смени посоката и изцяло загърби възприятията си към някогашния. Интересна детайлност е, че хубавицата е имала случка с сегашния си брачен партньор Божидар през 2018 година, когато за малко е била разграничена с Кръстанов. После обаче връзките ѝ с музиканта се развили скоростно и завършили с брак.

Любовната връзка на актьорите почнала преди повече от 10 години на сцената. И двамата взели участие в спектакъла " Господин Балкански " в Младежкия спектакъл, само че се сближи малко по-късно, когато отишли дружно на море. По време на почивката възприятията сред двамата тях избухнали с цялостна мощ и не след дълго заживели дружно. Отношенията им обаче забуксували през 2020 г, в разгара на пандемията, когато ги налегнали битовизми и почнали да се отчуждават.

Русокосата красавица носи ексцентричното име Виттория, тъй като е родена в Италия и е живяла там до 12-годишна възраст. Майка й стопанисвала 300-годишна вила наоколо до езерото Комо и през днешния ден актрисата признава, че доста ѝ липсват тамошните тишина и успокоение.

Блондинката играе в сериала " Съни бийч ", където тъкмо Бойко я уреди с роля. Той има навика да подкрепя кариерите на всичките си гаджета. Преди да се залюби с Николова, синеокоият актьор излизаше с манекенката Ива Янкулова. Благодарение на него стройната хубавица също направи опит в киното и взе участие в престъпната драма " Отплата ".

Иначе една от най-важните дами в живота на Кръстанов е неговата майка, която го е отгледала напълно сама. Баща му изоставил фамилията, когато с брат му Георги били дребни. Бойко твърди, че не помни биологичния си родител, не го е търсил и не поддържа контакти с него. Той се надява в бъдеще да не позволява такива неточности със личните си деца.

Актьорът се зарича, че ще бъде виновен родител и ще участва интензивно в живота на наследниците, които се надява някой ден да има. Може би тъкмо актуалната му другарка е дамата, която ще го подари със наследник или щерка. Артистът към този момент е на 36 години и е изцяло уверен, че му е време да дуднурка бебе, написа HotArena.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР