Приятели и роднини на зверски убитата и изхвърлена в куфар

...
Приятели и роднини на зверски убитата и изхвърлена в куфар
Коментари Харесай

Отложиха делото за зверското убийство на Евгения Владимирова

Приятели и родственици на свиреп убитата и изхвърлена в куфар Евгения стачкуваха пред постройката на Съдебната палата в София. Днес беше планувано делото в Апелативния съд, само че поради болен арбитър се отсрочи за 25 юни, оповестява Българска национална телевизия.

Близките на Евгения въпреки всичко се събраха, с цел да напомнят на обществото бруталния метод, по който беше убита младата жена и да упорстват Апелативният съд да удостовери доживотните присъди на брачна половинка на Евгения - Орлин и на неговия татко Пламен.

Орлин сега е в ареста, само че татко му е на независимост против 5000 лв. гаранция.

През октомври предходната година Софийският градски съд постанови пожизнен затвор за двамата, като причинител и помощник.

Те обаче апелират и са поискали нова съдебномедицинска експертиза. Искали да потвърдят, че Евгения паднала и се блъснала в долап.

" В предходната съдебномедицинска експертиза - тя няма пострадвания на главата, само по шията от душенето, в случай че е паднала за какво не е викнал " Бърза помощ " или да я закара в " Пирогов ", а той я увива в 4 пласта кухненско фолио и я натиква в един куфар, който бащата изхвърля в Перник ", съобщи Капка Чорбанова, майка на убитата Евгения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР