Продължава ли драмата между Селена Гомес и Джъстин и Хейли

...
Продължава ли драмата между Селена Гомес и Джъстин и Хейли
Коментари Харесай

Как Селена Гомес прие, че бившият й любим чака бебе

Продължава ли драмата сред Селена Гомес и Джъстин и Хейли Бийбър или е на път да завърши - това е въпросът. Селена реши да парадира с новата си връзка с музикалния продуцент Бени Бланко часове след известието за бременността на Хейли Бийбър.

След като Джъстин и Хейли разкриха, че чакат първото си дете, неговата някогашна обичана се почувства длъжна да покаже, че се радва на лично благополучие в персоналния си живот и един тип не й пука за развиването в техния брак.

Изпълнителката на " Lose You to Love Me “ употребява своя Instagram Story в четвъртък следобяд, с цел да разгласява очарователна черно-бяла фотография, на която тя и Бени се държат за ръце.

Известно е, че 31-годишната Гомес излиза с 36-годишния Бланко от близо година и постоянно парадира с интимни моменти посред им в социалните си медии, откогато разгласи, че двамата са дружно (през декември 2023 г.), пропомня Dnes.bg.

Феновете считат, че в този момент Гомес желае да покаже на света, че се радва на лична мощна любовна история и не е обезпокоена да научи, че Джъстин, с който беше в съвсем осемгодишна връзка, очаква първото си дете от дъщерята на артиста Стивън Болдуин. Известно е, че Селена и Хейли по никакъв начин не се харесват като са настроили даже другарските си кръгове един против различен.

Селена и приятелките й, в това число Тейлър Суифт, не поддържат връзка с дамите от клана Кардашян, изключително с Кендъл и Кайли Дженър, които пък са близки приятелки на Хейли.

Колкото до съпрузите Бийбър, те оповестиха новината, че очакват бебе чрез Instagram в четвъртък слдобед, споделяйки видео и фотоси от церемонията по възобновяване на брачните си обети на почивката им в Хавай.

Двойката показа интимни фотоси и видеоклипове от церемонията по възобновяване на обетите си, като на фрагментите за церемонията 27-годишната Хейли носи бяла дантелена рокля на Saint Laurent, до момента в който 30-годишният канадски поп артист е небрежен в бомбър яке и шапка.

На фотоси от сантименталната фотосесия бъдещата майка гали заобленото си коремче. Съобщава се, че моделът на Victoria`s Secret е в третия си триместър - бременна е в шестия месец - което значи, че бебето Бийбър може да се появи до края на лятото.

Хейли и Джъстин се ожениха с граждански брак през септември 2018 година - към шест месеца откакто певецът официално разгласи, че е скъсал окончателно с Гомес, оставяйки я с разрушено сърце.

Година по-късно Хейли и Джъстин отпразнуваха сватбата си дружно със фамилията и приятелите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР