От своите високи тронове и с търпението на ангели, консервативната

...
От своите високи тронове и с търпението на ангели, консервативната
Коментари Харесай

Десните трябва да признаят поражението на торите

От своите високи тронове и с търпението на ангели, консервативната десница реши да даде пролонгация на Риши Сунак, макар изборните проблеми на партията.

Извинете, какво? Ако торите бъдат разрушени на идните избори в Обединеното кралство, това ще бъде по виновност на тези хора и съвсем на никой различен. Откъде идва тази тяхна пренебрежителност? Защо неутралните наблюдаващи го забавляват?

Разглеждам графика на изследванията на желанията за гласоподаване в Обединеното кралство за този парламент. Моментът, в който лейбъристите изпревариха торите, беше първата седмица на декември 2021 година Тогава беше разкрито, че Борис Джонсън, който десните обожаваха, е надзиравал Даунинг стрийт 10, където чиновниците са купонясвали по време на национално блокиране. Следващият раздор с обществеността беше септември 2022 година Тогава Лиз Тръс, която десните бяха избрали пред самия Сунак, потопи паунда с „ мини-бюджет “ от нефинансирани данъчни облекчения. В този миг преднината на лейбъристите набъбна от крас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР