Традиционният песенен фестивал на Пенсионерските и клубовете на инвалида постави

...
Традиционният песенен фестивал на Пенсионерските и клубовете на инвалида постави
Коментари Харесай

Песенен фестивал откри Белослатинския панаир

Традиционният песенен фестивал на Пенсионерските и клубовете на инвалида сложи началото на Белослатинския панаир, който и тази година дава обещание да е изпълнен с доста и разнообразни събития, за наслада и развлечение на дребни и огромни.
Повече от 100 участници в тазгодишното издание демонстрираха забележително майсторство в осъществяванията си, които бяха подготвили със лични старания, доста труд, обич и отдаденост, и сътвориха прелестна атмосфера за присъстващите фенове и посетители. 
Събитието се състоя за поредна, четвърта година, в местността " Лесопарка " и беше почетено от кмета на общината инж. Иво Цветков и зам.-кмета Боряна Петкова. 
„ С надълбоко почитание се обръщам към всички Вас – хората, които не престават да вземат участие интензивно в публичния живот на града ни и Ви благодаря за Вашата безрезервност и принос за развиването на община Бяла Слатина!
Благодаря Ви и за образеца, който ни давате, и по тази причина, че посвещавате живота си, с цел да възпитате идващите генерации в обич към българските обичаи и просвета! “, сподели Петкова.
Всички участници получиха плакет, а самостоятелните реализатори - грамоти за присъединяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР