Полицията в Ашвил, Северна Каролина предупреждава за сложна измама“, включваща

...
Полицията в Ашвил, Северна Каролина предупреждава за сложна измама“, включваща
Коментари Харесай

Полицията в Северна Каролина предупреждава, че фалшиви служители на Microsoft влизат в домовете на хората, крадат от компютри

Полицията в Ашвил, Северна Каролина предизвестява за „ комплицирана машинация “, включваща обвинени, представящи се за чиновници на Microsoft, с цел да завоюват достъп до персоналната информация на жертвите от техните компютри и по-късно крадат от тях.

" Тази комплицирана машинация към този момент е измамила двама поданици в нашия регион, което е довело до загуби от $50 000 ", полицията в Ашвил Това се споделя в прессъобщение от отдела във вторник. „ Заподозрените изпращат „ чиновник на Microsoft “ до жилището на жертвата, с цел да вземе парите персонално. Този способ направи измамата изключително ефикасна, употребявайки доверието и уязвимостта на хората. “

Полицията разказва автомобила на обвинения като тъмносребрист или сив Toyota Highlander, евентуално с щета на предния десен четвърт панел.

Властите молят всеки, който има информация за тези измами, да се свърже с локалните правоприлагащи органи „ неотложно “.

Полицията в Ашвил предизвестява за машинация, при която заподозренит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР