С жалба до Европейската прокуратура ЛЕВИЦАТА!“ алармира за тежки нарушения,

...
С жалба до Европейската прокуратура ЛЕВИЦАТА!“ алармира за тежки нарушения,
Коментари Харесай

Румен Петков внесе жалба срещу Урсула фон дер Лайен заради корупция с ваксини за COVID-19

С тъжба до Европейската прокуратура „ ЛЕВИЦАТА! “ сигнализира за тежки нарушавания, свързани с процеса на договаряния за контракт за ваксини против COVID-19 сред Eвропейския съюз и ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Това заяви пред медиите в Бургас лидерът на листата на „ ЛЕВИЦАТА! “ за избори за народни представители в морския град Румен Петков. Той изясни, че Фон дер Лайен е водила диалози с изпълнителния шеф на " Пфайзер ", обменяли са писмена преписка, която по-късно е унищожена.

„ “, сподели още Румен Петков.

По думите му казусът демонстрира, че корупцията на най-високо равнище е осъзната нужда. „ “, уточни Петков. Той сподели, че вследствие на дейностите на Урсула фон дер Лайен България е била задължена да купи към 20 млн. броя ваксини на стойност към половин милиард лв.. До края на март т.г. от всичките тези ваксини, са сложени 4 700 000, а останалите са дарени на незнайни страни или подлежат на заличаване, т. е., ние ще похарчим още пари с цел да унищожим тези ваксини, добави Петков.











Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед6790Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед43124Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед23128Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед5581Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед5510Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117695Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР