Напук на промяната в законите, касаещи движението по пътищата, местните

...
Напук на промяната в законите, касаещи движението по пътищата, местните
Коментари Харесай

Скандал! РПУ-Лом стана хранилка на крадци, рушветчии и бандити

Напук на смяната в законите, касаещи придвижването по пътищата, локалните трафик служители на реда продължавали да събират пари на ръка с претекста, че в случай че не им се отчетеш, те щели да уредят подправено позитивни проби за опиати и алкохол на водачите и да им лишават МПС-тата. Под угрозата да се окажат арестанти, а колите им да бъдат иззети, даже върли въздържатели предпочитали да си заплащат “глоба ” от по 200 лева с цел да си нямат кахъри. Една от аргументите почтени хора да разкешват на ломските служители на реда бил случай от януари т.г., когато те спрели семейство на връх Ивановден и непосредствено си поискали почерпка по случай празника. Жената, която била зад кормилото изрично отказала и последвал тест за опиати, който отчел съществуване на неразрешени субстанции в кръвта. Случаят бил повече от неуместен, т.к. хванатата освен че през живота си не била употребявала, само че даже все още на срещата с униформените тъкмо била накърмила дребното си бебе. Случаят респектирал даже отявлени непукисти и те предпочели да прежалят по някоя банкнота вместо да си имат главоболия занапред.

Друг образец за отявлени закононарушения на ломските служители на реда било разпъването на чадър над тайфа за битови обири, от които е пропищяла цялата община. Ромската дружинка плячкосвала необезпокоявано домовете освен на възрастни хора по селата, само че все по-често протягала мръсни ръце и към богато обзаведени жилища в града. На пук на стотиците тъжби, ченгетата не си мръдвали пръста, а съгласно хвалбите на няколко цигански бандита, те даже получавали дал от плячката при обирите - най-много пари в брой и полезности.

За сметка на това униформените от РПУ-то постоянно притискали притежатели на дребни търговски обекти да им регистрират част от оборота с цел да си спестят инспекции, пишат още читателите ни от Лом. Те приключват обръщението си към нас с апел да дадем публичност на разпасалата се полицейска тайфа, тъй като хората от града съществено обмисляли дали да не наемат мутренска бригада, която да ги пази от пробитите ченгета.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР