Сър Том Джоунс е имал афери със стотици жени в

...
Сър Том Джоунс е имал афери със стотици жени в
Коментари Харесай

Трагичните три думи на Том Джоунс след смъртта на лоялна съпруга, която стоеше настрана по време на афери

Сър Том Джоунс е имал афери със стотици дами в разгара на кариерата си, само че певческата легенда твърди, че е имало единствено една обич от живота си.

Уелската звезда беше унищожен, когато загуби брачната половинка си Линда от рак на белите дробове през 2016 година след 59 години брак, който разказа като „ прелестен “. И пеещият It's Not Unusual неотдавна се зарече, че „ в никакъв случай повече няма да обича “.

„ Имаше една обич в живота ми и това беше Линда “, сподели сър Том пред Joe Wicks Podcast. „ Знаете, че имам другари и други неща “, добави той. „ Радвам се, че живеехме дружно, само че ми се желае тя да е тук в този момент, щяхме да остареем дружно. “

84-годишният сър Том среща Линда за първи път, когато е единствено на 12 години. Изпълнителят на Sexbomb беше диагностициран с туберкулоза като дребен и прекара две години, лекувайки се в леглото му.

Линда, звездата разкри в автобиографията си от 2015 година Over the Top and Back, му се усмихваше, до момента в който вървеше към учебно заведение в Трефорест, Южен Гламорган, а когато той нав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР