Президентът Байдън може да не се появи в бюлетината в

...
Президентът Байдън може да не се появи в бюлетината в
Коментари Харесай

Проблемите с гласуването на Байдън в Охайо няма да изчезнат, тъй като щатските демократи получават още едно спешно предупреждение

Президентът Байдън може да не се появи в бюлетината в Охайо в деня на изборите, държавен секретар на Охайо Франк Лароуз предизвести във вторник.

Демократическата партия на Охайо получи седмици наред предизвестия както от офиса на ЛаРоуз, по този начин и от законодателния орган на щата, че Байдън е на път да пропусне крайния период на щата за кандидатстване. ЛаРоуз, републиканец, споделя, че Демократическата партия към момента не е предложила решение, което да дава отговор на съществуващия закон.

Проблемите на Байдън произтичат от условието на Охайо партиите да удостоверяват своите претенденти за президент минимум 90 дни преди деня на изборите. Демократическата партия няма да удостовери Байдън до националния си конгрес в Уисконсин, който е плануван за 19 август, единствено 75 дни преди изборите.

„ Казах от тук до Колорадо, че е в в най-хубавия интерес на гласоподавателите да имат избор в конкуренцията за президент, аз също съм задължен да съблюдавам закона като главе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР