Актуалният ерген на България Александър Младенов преживя обратна метаморфоза и

...
Актуалният ерген на България Александър Младенов преживя обратна метаморфоза и
Коментари Харесай

Тунинговани бръмчалки на лов за Ергена 3: Прибрал тлъст хонорар от шоуто

Актуалният ерген на България Александър Младенов претърпя противоположна трансформация и от хубав лебед се трансформира в грозно пате. До самия завършек на шоуто хиляди девойки въздишаха по синеокия юнак, а доста мъже му завиждаха поради хубавите мадами, които нацелува. Но пристигна мама, скара се, а Алек си прибра играчките и подсмърчайки се върна вкъщи. Без кокона и грубо опозорен, написа " Галерия ".

29-годишният момък самичък направи по този начин, че цяла България му се смее. Мрежата ври и кипи от вицове и комични мемета с облика на ергена и властната му майка. На една от смешните фотоси мама Ксения дърпа ревера на порасналото си брадато момче и споделя: „ Сашко, кажи довиждане на каките, тръгваме си “. Майтапът е двоен, тъй като още при започване на „ Ергенът “ Александър разгласи, че държи, да го назовават Алек и единствено Алек! Защо не Алекс или обичайното българско Сашо, по този начин и не стана ясно.

Още през цялото време на шоуто към момъка се сътвори мистериозен и загадъчен имидж.

Първоначално бе показан като процъфтяващ бизнесмен, други пък твърдяха, че симпатягата не е милионер, а дължал всичко на фамилния бизнес, основан от родителите му. Изглежда, че и на него самия му харесваше тайнственият имидж на мистериозен целувач. Но пристигна мамчето и направи двете финалистки Надежда и Магдалена на мармалад, от които Сашко сякаш щеше да избира своята обич. Клетият ерген може единствено да се радва, че родителката не носеше точилка, тъй като щеше да го перне през дупето като непослушно хлапе.

Пенсионираната кардиоложка доктор Ксения Младенова се оказа много властна жена, която наподобява още управлява живота на 29-годишния си наследник. Тя смъмри мъжлето, че 34-годишната Надежда и 36-годишната Магдалена са прекомерно остарели за него. Направо си сподели, че скоро те ще изгубят опцията да бъдат майки, тъй като биологията на дамите е такава. Мама посъветва още момчето си да си търси „ някоя без багаж “, визирайки явно Надежда, която има дете. „ Баща ти няма да я утвърди “ и „ Голям си, само че някой би трябвало да те набие “ бяха някои от „ най-милите “ думи на доктор Младенова. Лекарката възмути дамската публика - дамите от дълго време към този момент раждат на 40, че и на повече, а и тя самата е взела за брачен партньор преди време мъж с три деца.

Жената си е права да желае най-хубавото за своето дете, само че почитателите на шоуто бяха втрещени най-много от държанието на Алек. Оказа се, че мъжкарският имидж е бил единствено поза за пред камерите.

Самият той разгласи в запис, че не е страхливец и не му пука какво ще кажат хората, само че не можел да избира сред любови. Хубавецът сваляше „ цвете от луната “ и на двете моми, само че ден след края на шоуто се отметна!

„ Решението го взех доста преди майка ми. Добутах до финала със тактика. Нито една от тях не ме докосна прочувствено. Затова съм влезнал, да си намеря моя човек.

Не съм заречен ярко бъдеще на никого. За мен приоритет е какво желая аз “, направи се на мъж в bTV Алек. И нервно отсече: „ Не ме интересуват мненията на хората! “.

„ Мамино синче, чехльо, страхливец, позьор, женчо, не ерген, а мома “... Това са част от мненията в мрежата, без да изреждаме грубостите! Зевзеци се майтапят, че с такава майка и с незрялото си държание Алек скоро няма и да се ожени. Ако създадат шоу „ Старият ерген “ ще може да се опитва отново след години, смеят се зевзеците в интернет.

Красавецът в действителност мечтаел за женитба. И то за класическа българска женитба с фолклорни обичаи. Естествено, с доста родственици и другари. И несъмнено, желае цяла сюрия деца! По-точно, Александър мечтае да има тъкмо 6 хлапета. За да бие татко си, който е основал цели пет наследника. Таткото има деца от предходен брак. Така посраменият ерген се радвал на цели три сестри и брат, с които се разбирал чудесно. Той е най-малкият от децата и по тази причина е малко по-глезеничък, приказват осведомени. „ Изтърсачето “ в огромната фамилия било по всякакъв начин следено — Алек да не настине, за Алек най-хубавото учебно заведение, Алек не по този начин... Разочаровани последователки разясняват, че на 29 години симпатягата към този момент би трябвало да е избърсал млякото от устата си.

Безспорно ерген номер 3 е огромен чаровник, грациозен, образован и добре учтив мъж. Дамите обожават тези качества и се въртели към него още преди шоуто да го трансформира в известен. Любовите му са обгърнати в мъгла, само че в столичния елит настойчиво се приказва, че най-коментираният мъж в никакъв случай не се е задържал прекомерно дълго с една жена.

Макар и положително момче, Алек обичал да господства над половинките си и си падал малко необикновен темперамент. Пък и лекар Мама разглеждала половинките му под медицински микроскоп. Затова и връзките му прекосявали бързо като цъфтежа на джанките.

Блондинът е пословична интернет звезда, а това е нещо, което го трансформира в любим даже на най-малките, които „ живеят “ в онлайн пространството. Хиляди мемета, смешки и вицове се разгласяват на негов тил - до неотдавна поради решителността, с която целува мадамите пред камера. А към този момент и поради майка му Ксения, която небрежно си завоюва прякора Желязната лейди.

За присъединяване си в шоуто прибрал затлъстял хонорар, само че точната сума е строго конфиденциална. Сключил стоманен контракт, че няма право да приказва за пачката, която е прибрал, само че пък има право да си я харчи на воля и стотици модифицирани бръмчалки го наблюдават изкъсо, с цел да се допрян и те до устните и до портфейла му. Но да внимават, тъй като мама вижда всичко!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР