Сър Кийр Стармър каза в сряда, че е сменил лейбъристката

...
Сър Кийр Стармър каза в сряда, че е сменил лейбъристката
Коментари Харесай

Кийр Стармър излага аргументи за промяна, докато лейбъристите започват предизборната кампания

Сър Кийр Стармър сподели в сряда, че е сменил лейбъристката партия и в този момент желае да промени страната и „ да върне Англия в услуга на работещите “.

В изказване онлайн моменти след оповестяването на Риши Сунак за общи избори на 4 юли водачът на Лейбъристката партия даде обещание отмора от „ безредните ” държавни управления на торите от последните години. Реките бяха цялостни с канализация, ипотеките и цените на храните бяха скочили „ през покрива “, NHS се бореше и границите бяха несигурни, сподели той.

„ Ние ще спрем хаоса “, добави той. „ Гласуването за лейбъристите е гласоподаване за непоклатимост, икономическа и политическа. “

Настроението в офиса на Стармър беше разказано като „ хладно, умерено и събрано “, до момента в който той чакаше Сунак да дръпне спусъка на надпреварата той се приготвя за това, откогато стана водач на лейбъристите през 2020 г. 

Опозиционната лявоцентристка партия на Стармър има забележителна преднина от към 21 пункта в социологическите изследвания, която — в случай че се резервира до деня на гласоподава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР