Мнение на старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, след

...
Мнение на старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, след
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: По-ценна е 13-ата титла за клуба

Мнение на старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, след триумфа с 3:0 над Локомотив (Пловдив) в 34-ия кръг на Първа лига: " Да, удовлетворен съм от реакцията след загубата от Черно море. Знаете, че тимът има огромен капацитет и той го сподели тъкмо в този мач, тъкмо пред очите на притежателите. Искам да поздравя управлението, желая да поздравя играчите и моите сътрудници, треньорите. А също по този начин и играчите за това, което направиха когато бяхме дружно ".

" Тези хора, които са изиграли цялото състезание и са спечелили тези мачове, би трябвало и да завършат. Това е моето мнение. Затова и взехме решение, че няма да пускаме запаси или хора от втория тим.

Дерменджиев става през днешния ден първенец с Лудогорец за четвърти път и в самобитната зала на славата изпреварва Ивайло Петев, който има три. Опитният експерт беше запитан къде слага купа номер 4 на България, на което той отговори: " Всички са доста скъпи за мене. Аз в действителност най-много съм удовлетворен, че тази 13-а купа е реалност. Поредна купа за Лудогорец и се надявам по този начин и да продължи нашият клуб ".

А какви са били значимите неща, с цел да тръгне отборът нагоре и какво следва? " Аз се пробвах да сплотя този колектив и всички са съдействали за тези резултати и тази шампионска купа. Не желая да приказваме занапред за европейските шампионати, доста е рано. И аз желая играчите да бъдат подготвени психически. И те знаят, че нашата стратегия е подготвена от зимата за лятото. И контролите са подготвени, и знаем какъв брой време имаме за подготовка. От доста време го разясняваме, приказваме с тях, че би трябвало да създадем максимума. И да достигнем в Европа колкото се може, по-далече. Защото това е един целогодишен труд и не трябва да го пропиляваме ".

" Когато тимът играе добре, има афинитет към наши футболисти. Ще забележим какво ще се получи. Но аз персонално желая тимът да се усъвършенства и най-вероятно това ще се случи ", отговори Дерменджиев на въпрос какво следва във връзка с селекцията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР